Adverteren op StralingsBewust.info

Ook jouw advertentie op onze website? Dat kan!

Wij zijn een groep vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om te zorgen voor meer bewustwording rondom de gezondheidseffecten van elektromagnetische straling. Aangezien wij geen commercieel bedrijf zijn en ook geen subsidies ontvangen, zijn wij voor ons voortbestaan afhankelijk van donaties en advertenties.

De website StralingsBewust.info heeft rond de 12.000 bezoeken per maand en 39.000 pageviews per maand. Onze bezoekers zijn met name mensen die bewust in het leven staan en bewuste keuzes maken.

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden. Je kunt een lezing of evenement op onze Agenda plaatsen, een advertentie in een eigen blok (widget) op de website StralingsBewust.info of een advertentie via ons gezamenlijke advertentiecluster op meerdere websites tegelijk. Lees onderstaand meer over de mogelijkheden.

Agenda

Om mensen op de hoogte te brengen van informatie­bijeenkomsten, lezingen en evenementen rondom het onderwerp straling, staat er een Agenda in een apart blok (widget) vermeld in de rechter zijkant van alle pagina’s van onze website.

Gratis bijeenkomsten, lezingen en evenementen worden gratis op de agenda geplaatst. Voor lezingen en evenementen waarvoor een toegangsprijs moet worden betaald, bedragen de kosten € 10,00 per vermelding (inclusief BTW en factuur). Met deze inkomsten kunnen wij het onderhoud van deze website en de webhosting betalen.

Je kunt een bijeenkomst, lezing of evenement doorgeven via de contactpagina met opgave van de link naar het betreffende evenement. Wij behouden ons het recht voor om een evenement niet te plaatsen indien wij dit niet vinden passen bij onze missie en doelstelling.

Advertentieblok

Het is ook mogelijk om te adverteren via een eigen advertentieblok (widget) aan de rechter zijkant van alle pagina’s van onze website. Je kunt zelf een afbeelding of tekst naar keuze bij ons aanleveren. Er wordt een formaat gebruikt van 300×250 px. Bij het klikken op het advertentieblok kan er rechtstreeks doorgelinkt worden naar jouw eigen website. Om de rustige uitstraling van onze website te behouden gebruiken we alleen niet-bewegende afbeeldingen.

De kosten voor een dergelijk advertentieblok zijn in overleg vast te stellen. Er zal via de mail een digitale factuur worden verstrekt. Je kunt jouw advertentievoorstel aanmelden via de contactpagina. Wij behouden ons het recht voor om een advertentie niet te plaatsen indien wij dit niet vinden passen bij onze missie en doelstelling. De ontvangen bedragen zullen besteed worden aan webhosting, onderhoudskosten en verdere ontwikkeling van deze website.

Duurzaam & Bewust-advertentiecluster

Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen via het Duurzaam & Bewust-advertentiecluster. Wij hebben samen met een aantal andere websites een gezamenlijk advertentie­cluster opgericht rondom de thema’s duurzaamheid en bewustwording. Hiermee bereikt jouw advertentie niet alleen onze website, maar gelijk ook de bezoekers van diverse andere websites. Dit cluster gaat dus niet alleen over de gezondheids­effecten van straling.

Door te adverteren in het Duurzaam & Bewust-advertentiecluster wordt je advertentie gezien door een doelgroep die bewust in het leven staat en bewuste keuzes maakt. De gebruikte afmetingen voor de advertenties zijn: 300×250 px óf 728×90 px. Lees hier meer over ons gezamenlijke advertentiecluster en de mogelijkheden.