Adverteren op StralingsBewust.info

Ook jouw advertentie op onze website? Dat kan!

Wij zijn een groep vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten om te zorgen voor meer bewustwording rondom de gezondheidseffecten van elektromagnetische straling. Aangezien wij geen commercieel bedrijf zijn en ook geen subsidies ontvangen, zijn wij voor ons voortbestaan volledig afhankelijk van donaties en de inkomsten van advertenties. De ontvangen bedragen worden besteed aan de webhosting, onderhoudskosten en verdere ontwikkeling van deze website.

De website StralingsBewust.info heeft ongeveer 30.000 bezoeken per maand en zo’n 100.000 pageviews per maand.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een lezing of evenement op onze Agenda plaatsen, een vermelding krijgen als Meetspecialist/Stralingsdeskundige op de landelijke plattegrond of een relevante advertentie plaatsen in een eigen blok (widget).

Agenda

Om mensen op de hoogte te brengen van informatie­bijeenkomsten, lezingen en evenementen rondom het onderwerp straling, staat er een verkorte Agenda in een apart blok (widget) vermeld in de rechter zijkant van alle pagina’s van onze website. Daarnaast is er een uitgebreidere Agenda-Pagina met meer informatie over de betreffende evenementen.

Informatiebijeenkomsten voor burgers en gemeenten, of evenementen die het algemeen belang dienen worden gratis op de agenda geplaatst. Voor commerciële lezingen, workshops en evenementen bedragen de kosten € 10 per vermelding.

Je kunt een bijeenkomst, lezing of evenement doorgeven via de contactpagina met opgave van de link naar het betreffende evenement. Wij behouden ons het recht voor om een evenement niet te plaatsen indien wij dit niet vinden passen bij onze missie en doelstelling.

Vermelding als Meetspecialist/Stralingsdeskundige

Voor mensen die op zoek zijn naar een deskundige die een stralingsmeting kan doen en/of persoonlijk advies kan geven, hebben we een landelijke plattegrond samengesteld met de contactgegevens van meetspecialisten en stralingsdeskundigen. We vermelden hierop: leden van de Vereniging van Meetspecialisten, woonbiologen, bouwbiologen IBN of stralingsdeskundigen met een vergelijkbare achtergrond. We behouden ons het recht voor om iemand niet op de plattegrond te plaatsen indien wij dit als niet passend ervaren.

Vermelding op deze plattegrond kost € 35 per jaar.

Advertentieblok

Het is ook mogelijk om te adverteren via een eigen advertentieblok (widget) aan de rechter zijkant van alle pagina’s van onze website. Je kunt zelf een afbeelding of tekst naar keuze bij ons aanleveren. Er wordt een formaat gebruikt van 300×250 px. Bij het klikken op het advertentieblok kan er rechtstreeks doorgelinkt worden naar jouw eigen website. Om de rustige uitstraling van onze website te behouden gebruiken we alleen niet-bewegende afbeeldingen.

De kosten voor een dergelijk advertentieblok zijn in overleg vast te stellen. Je kunt jouw advertentievoorstel aanmelden via de contactpagina. Wij behouden ons het recht voor om een advertentie niet te plaatsen indien wij dit niet vinden passen bij onze missie en doelstelling.

Facturen

Voor alle hierboven genoemde mogelijkheden geldt dat er, na overeenstemming, een digitale factuur wordt gemaild. Er is sprake van een vrijstelling voor de BTW in verband met de kleineondernemersregeling. Opzegging of beëindiging kan op elk gewenst moment via de contactpagina.

Alle ontvangen bedragen worden besteed aan de webhosting, onderhoudskosten en verdere ontwikkeling van deze website.