Donaties

Wij zijn een groep stralingsbewuste burgers die zich met hart en ziel inzetten om te zorgen voor meer bewustwording rondom de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische straling. Aangezien wij geen commercieel bedrijf zijn en ook geen subsidies ontvangen, zijn wij voor ons voortbestaan afhankelijk van donaties. Om ons werk voort te kunnen zetten hebben wij jouw hulp nodig.

Als je deze website waardeert en het belangrijk vindt dat wij ook in de toekomst doorgaan met ons werk, dan willen wij je vragen om ons werk te steunen via een donatie.

Bedrag €* 

De donatie verloopt via Mollie.com, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Liever zelf overmaken? Dat kan ook. Maak het bedrag dan over naar bankrekening NL38 TRIO 2017 7233 20 ten name van Platform Bewuste Media onder vermelding van ‘Donatie Stralingsbewust’. (Voor betalen vanuit het buitenland: de BIC code is TRIONL2U.)

De donaties zullen besteed worden aan de webhosting en het onderhouden en verder ontwikkelen van de website, zodat wij iedereen ook in de toekomst van eerlijke en onafhankelijke informatie kunnen blijven voorzien. Daarnaast zal een gedeelte besteed worden aan de vergoeding van de reiskosten die we moeten maken om persoonlijk in gesprek te kunnen gaan met gemeenten, politiek en landelijke overheid.

Alvast bedankt voor het mede mogelijk maken van ons werk en deze website.