Donaties

De missie van burgercollectief StralingsBewust.info is om een eerlijk, onafhankelijk en laagdrempelig platform ter beschikking te stellen met een breed aanbod aan informatie, zodat er in de samenleving meer bewustwording ontstaat over de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische straling.

Vanwege de archief-functie van deze website, worden er inmiddels heel veel documenten, artikelen en afbeeldingen bewaard, waardoor wij een extra groot webhosting-pakket in gebruik hebben moeten nemen.

Als je deze website waardeert en het belangrijk vindt dat de website ook in de toekomst blijft bestaan, dan willen wij je vragen om ons te steunen via een donatie.

Donatieformulier

  • Via het tekstvak kun je eventueel een bericht aan ons doorgeven (niet verplicht).
  • Je kunt onderstaand kiezen uit een aantal donatiebedragen of zelf een bedrag invullen. Liever zelf overmaken? Dat kan ook. Zie de informatie onder het donatieformulier.

Bedrag

 

De donatie verloopt via Mollie.com, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Zelf overmaken

Je kunt het donatiebedrag ook zelf overmaken op bankrekening:

NL38 TRIO 2017 7233 20
t.n.v. Platform Bewuste Media
onder vermelding van ‘Donatie Stralingsbewust’

De BIC-code is TRIONL2U (voor betalingen vanuit het buitenland).

Ondersteunen via support-links webwinkels

Je kunt ons ook ondersteunen door gebruik te maken van onderstaande links. Wij krijgen een kleine commissie als je via deze links iets koopt.

Bol.com: Link naar Bol.com
Succesboeken – boeken voor zelfontwikkeling: Link naar Succesboeken.nl
Libris.nl – de verenigde boekwinkels: Link naar Libris.nl

Besteding

De donaties zullen besteed worden aan professionele webhosting en het onderhouden van de website, zodat wij iedereen ook in de toekomst van eerlijke en onafhankelijke informatie kunnen blijven voorzien.

Bedankt voor het mede mogelijk maken van deze website!