Stralingsbewuste Agenda

Onderstaand een overzicht van diverse stralingsbewuste lezingen, bijeenkomsten en evenementen die in 2023 plaats vinden. Aanvullingen zijn welkom!

DatumTijdBetreft
BEKIJK HET ARCHIEF voor de evenementen in het Jaar 2020, 2021 en 2022 (met zoek-functie).
JAAR 2023
7 febr.18.30-20.30Workshop/presentaties tijdens de Bijeenkomst van het Europees Parlement in Brussel. Doel: aandacht vragen voor de oprichting van de organisatie Europeans voor Safe Connections en het onder de aandacht brengen van de keerzijde van het draadloze tijdperk en de uitrol van 5G. Bekijk hier het programma. De zaal biedt plaats aan 40 tot 50 deelnemers. Opgeven via info@stichtingehs.nl.

Bekijk hier het verslag van de bijeenkomst en de video's van de workshop bij het Europees Parlement.
15 febr.19.30Lezing van Koen van Biesen in samenwerking met Stralingsbewust Goeree Overflakkee: “Aarde, Natuur, Mens” - Invloed van natuurlijke en technische straling op mens, dier en plant. Locatie: Sommelsdijk. Meer informatie...
4 maart13.00-17.00Smart City Conferentie: Is het slim om te leven in een smart city? Georganiseerd door Stichting Stop5GNL en Stichting Stralingsbewust Zeist. Bekijk hier het programma.
8 maart14.00-16.00Klankbordgroep-bijeenkomst, Kennisplatform Elektromagnetische Velden & Gezondheid. Bekijk HIER de verslagen van de vorige bijeenkomsten.
13 mei
10.00-16.00Landelijke Contactdag Stichting EHS. Thema: Elektrogevoeligheid anno 2023. Waar staan we? Wat weten we? Wat doen we? Locatie: Wildenborchse Kapel, dichtbij Vorden. Bekijk hier het programma.
20 mei 13.00-17.00Smart City Conferentie: Burgerinitiatieven in een smart city. Bekijk de flyer voor meer informatie. Locatie: Stichtse Vrije School, Socrateslaan 24, Zeist. Aanmelden: info@stop5Gnl.nl.
Update: Bekijk de presentatie (PDF) van de conferentie.
Zie ook het nieuwsbericht over de conferentie van Slotstad Nieuws.
23 mei20.00-22.00Informatieavond 'Stralingsrisico's: een blik op de gevolgen voor flora en fauna'. Locatie: Torenlaantheater, Torenlaan 38, Zeist. Georganiseerd door Stralingsbewust Zeist.
Update: Lees hier het verslag en bekijk de presentatie van de informatieavond.
16 juniInternationale EHS-dag.
17 juni9.00-17.00Tweede editie van de internationale bijeenkomst van mensen met elektrohypersensitiviteit. Opnieuw georganiseerd door het team van Ma Vie en Mode Avion (Mijn Leven in Vliegtuig Modus). Een programma 100% door en voor mensen met EHS: Conferenties rond EHS, ontmoetingen met Europese EHS-verenigingen, uitwisselingsmomenten... om af te sluiten met een concert. Bekijk HIER het volledige programma. Locatie: Rue Frontières 69, 6464 Rièzes, België.

Zie ook dit verslag over de eerste bijeenkomst op 18 juni 2022.
18 juniVervolg van de Internationale bijeenkomst van 17 juni. Zondag 18 juni is open voor leden van ESC (Europeans for Safe Connections) en mensen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van dit nieuwe Europese initiatief. Samen met de aanwezigen organiseren zij workshops met als doel: Welke thema's, projecten en actieplannen zal ESC de komende jaren uitvoeren? Het is tijd om EMF-vervuiling op EU-niveau te bestrijden en de rechten van Europese burgers te verdedigen.

Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.