Actiegroepen in Nederland – Plattegrond

Er komen steeds meer actiegroepen en andere burgerinitiatieven die medemensen, scholen, gemeenten, etc. willen informeren over de gezondheidsrisico’s van straling. En ook om hun zorgen kenbaar te maken over de aangekondigde komst van 5G. Om elkaar makkelijk te kunnen vinden hebben wij de actieve groepen op bovenstaande plattegrond verzameld. Het zijn er inmiddels al 60! Als je klikt op het rode pijltje dan zie je het e-mailadres, de facebookgroep, de website en/of eventuele overige informatie van de betreffende groep. Klik hier voor een grotere weergave van de plattegrond (op het hele scherm).

Uit recente mediaberichten blijkt dat er momenteel sprake is van brandstichting in zendmasten. Het is nog onduidelijk wie of wat hier achter zit. Wij vinden dat protesten vreedzaam dienen plaats te vinden en wij wijzen elke vorm van geweld en vernieling nadrukkelijk af.

Acties, bijeenkomsten en voorbeeldbrieven

Zie de pagina Actiegroepen met informatie en video’s van de diverse informatiebijeenkomsten die al eerder zijn georganiseerd. En voor een stappenplan, voorbeeldbrieven, bezwaarschriften, agendaverzoeken, flyers, etc. kun je terecht op deze pagina.

Hopelijk kunnen wij je hiermee inspireren om ook in jouw regio vreedzame initiatieven te ondernemen. Aanvullingen en wijzigingen kun je doorgeven via de contactpagina.

Samen maken we het verschil!

Disclaimer: Alle burgerinitiatieven, werkgroepen en actiegroepen handelen onder eigen verantwoordelijkheid. StralingsBewust.info verzamelt alleen de informatie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het handelen van de genoemde partijen of de door hen weergegeven informatie.


Vind je het belangrijk dat deze website blijft bestaan?
Word dan nu donateur, zodat wij je ook in de toekomst van informatie en nieuws over straling kunnen blijven voorzien. Lees meer...