Actiegroepen in Nederland – Plattegrond

Er komen steeds meer actiegroepen en andere burgerinitiatieven die medemensen, scholen, gemeenten, etc. willen informeren over de gezondheidsrisico’s van straling. Om elkaar makkelijk te kunnen vinden hebben wij de actieve groepen op bovenstaande plattegrond verzameld. Het zijn er inmiddels al ruim 60! Als je klikt op het rode pijltje dan zie je het e-mailadres, de facebookgroep, de website en/of eventuele overige informatie van de betreffende groep. Klik hier voor een grotere weergave van de plattegrond (op het hele scherm).

Acties, bijeenkomsten, stappenplan en voorbeeldbrieven

Zie de pagina Actiegroepen met informatie en video’s van een aantal informatiebijeenkomsten die al eerder zijn georganiseerd. Voor een Stappenplan om in gesprek te gaan met je eigen gemeente, voorbeeldbrieven, bezwaarschriften, agendaverzoeken, flyers, etc. kun je terecht op deze pagina.

Hopelijk kunnen wij je hiermee inspireren om ook in jouw regio initiatieven te ondernemen. Wij vinden dat protesten vreedzaam dienen plaats te vinden en wijzen elke vorm van geweld en vernieling nadrukkelijk af.

Aanvullingen kun je doorgeven via de contactpagina.

Samen maken we het verschil!

Disclaimer: Alle burgerinitiatieven, werkgroepen en actiegroepen handelen onder eigen verantwoordelijkheid. StralingsBewust.info verzamelt alleen de informatie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het handelen van de genoemde partijen of de door hen weergegeven informatie.


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.