Stralingsbewuste actiegroepen in Nederland – Plattegrond

Plattegrond

Er komen steeds meer stralingsbewuste werkgroepen en andere burgerinitiatieven die medemensen, scholen, gemeenten, etc. willen informeren over de gezondheidsrisico’s van straling. Om elkaar makkelijk te kunnen vinden hebben wij de actieve groepen op bovenstaande plattegrond verzameld. Het zijn er inmiddels al ruim 60!

Als je klikt op het rode pijltje dan zie je het e-mailadres, de facebookgroep, de website en/of eventuele overige informatie van de betreffende groep. Klik hier voor een grotere weergave van de plattegrond (op het hele scherm).

Het is belangrijk dat mensen die zelf actief willen worden, gelijkgestemden in hun buurt kunnen vinden, zodat ze kunnen samenwerken en kennis delen. Ben je zelf al actief in jouw buurt, geef je gegevens dan aan ons door, zodat buurtgenoten ook jouw initiatief kunnen vinden.

Acties, bijeenkomsten, stappenplan en voorbeeldbrieven

We willen je van harte uitnodigen om ook in jouw gemeente een burgerinitiatief op te starten en het gesprek met jouw gemeenteraadsleden aan te gaan. Je kunt via onderstaande links meer informatie vinden:

Hopelijk kunnen wij je hiermee inspireren om ook in jouw regio initiatieven te ondernemen. Wij vinden dat protesten vreedzaam dienen plaats te vinden en wijzen elke vorm van geweld en vernieling nadrukkelijk af.

Aanvullingen kun je doorgeven via de contactpagina.

Samen maken we het verschil!

Disclaimer: Alle burgerinitiatieven, werkgroepen en actiegroepen handelen onder eigen verantwoordelijkheid. StralingsBewust.info verzamelt alleen de informatie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het handelen van de genoemde partijen of de door hen weergegeven informatie.


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.