Lezing Zorg voor een veilige stralingsarme woon- en werkomgeving

Hebt u aanhoudende gezondheidsklachten waarvan uw huisarts niet weet wat de oorzaak is? Dan is de kans groot dat elektromagnetische straling van invloed is. EM-straling is o.a. afkomstig van mobieltjes, zendmasten, Wifi, Dect-telefoons, Bluetooth, Radio, TV, Digitenne, radar, satellieten, slimme meters, zonnepanelen, elektrische en elektronische apparaten. De handel hierin levert miljarden op ook voor de overheid o.a. door licenties.

Wie zich zorgen maakt over de gezondheidsrisico’s van de ons omringende en alsmaar toenemende EM-straling, zoals door 5G, krijgt van de exploitanten en de overheid te horen dat EM-straling niet ioniserend is en daarom enkel een verwaarloosbaar beetje opwarming kan geven. Die bewering is misleidend, want in de praktijk hebben veel mensen last van elektrostress. Volgens een Zweeds onderzoek in 2009 en een Nederlands onderzoek door Kantar in 2016 betreft het ongeveer 3% van de bevolking (in Nederland een half miljoen mensen). De beste diagnose methode is ‘straling weg, klachten weg’.

Onder andere vragen als onderstaand kunnen beantwoord worden.

  • Wat kun je doen als je geen smartstraling wilt van je nieuwe apparaat met smarttechnologie? Straks is er geen apparaat meer te krijgen zonder deze technologie.
  • Hoe bescherm ik me tegen de Wi-Fi / smartmeter van de buren?
  • Hoe bescherm ik mijn kinderen op school en thuis?
  • Hoe bescherm ik onze nachtrust om te kunnen regenereren?
  • Hoe aard je je apparatuur?
  • Hoe en waarvoor gebruik je adapters?
  • Hoe zet ik de Wi-Fi router uit/lager?
  • Waarom geen verlengsnoeren gebruiken?
  • Hoe ga om met je TV, modem, gsm/MB, smartmeter/-apparaat en computer?

Op vrijdag 8 november zal Ruud Sikking, elektrotechnisch ingenieur, meetspecialist en lid van de beroepsvereniging Vemes, tips en uitleg geven hoe dat  gerealiseerd kan worden.

Plaats: De Boerderij, Leeuwstraat 2, Breugel

Tijd: inloop vanaf 19:30 uur, start lezing: 20:00 uur

Entree: 6,00 Euro

Aanmelding via: stralingsbewustsonenbreugel@hotmail.com (niet verplicht maar wel fijn).

Mededeling: in verband met de aanwezigheid van stralingsgevoelige mensen, wordt de Wi-Fi uitgezet en vragen we de aanwezigen om hun gsm thuis of in de auto te laten of deze, in een plastic zakje met naam, te deponeren in een daarvoor aanwezig metalen kistje.
Voor wie zich wil voorbereiden of niet kan komen is er het document op www.Cybertheek.nl/emv/InfoVeldmeting.pdf

Deze lezing wordt georganiseerd door StralingsBewust Son en Breugel op verzoek van toehoorders van de lezing op 20 september met de vraag om een meer praktische/workshop-achtige lezing.

Graag tot ziens op 8 november in De Boerderij!