Stem ook op wifi-vrij park in Eindhoven

De gemeente Eindhoven heeft in samenwerking met het platform 040GoedBezig de ideeëncompetitie ‘Emma ontmoet Victoria’ georganiseerd om mee te denken over duurzame ideeën voor het Emmasingelkwadrant in de binnenstad van Eindhoven. De finalisten zijn inmiddels bekend. Tot 20 juni 17.00 uur kan iedereen op zijn of haar favoriete plan stemmen.

Ik heb zelf ook deel genomen aan deze wedstrijd en behoor tot een van de finalisten. Mijn plan De achtertuin van Eindhoven bestaat uit negen elementen: een labyrint, een “buiten-gewoon” speeltuin, spelletjes-tafels, een modelbotenvijver, wildbloemen langs de Gender, zitplekken, een hangmatbos, tuinieren op het dak en een paar nieuwe functies voor de bibliotheek. Bovendien wordt het een wifi-vrij, parfum-vrij en rookvrij park zodat het gezond en toegankelijk is voor iedereen. Nu is het aan het publiek om te beslissen. Vind jij dat openbare ruimte gezond en toegankelijk voor iedereen moet zijn? Laat dan ook je stem horen. Via deze link kun je mijn plan uitchecken en als je het goed vindt, daarop stemmen. Bedankt voor jullie steun en feedback!

Heather Adams


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.