Enquête over de invloed van nieuwe technologieën op mens en maatschappij

Beste belangstellende,

Mijn naam is Judith Zijlstra en ik zit in het examenjaar van de Havo. Het maken van een profielwerkstuk en presentatie is een onderdeel van het examen. Ik heb ervoor gekozen om de invloed van de nieuwe technologieën op ons als mens en de maatschappij als onderwerp te nemen. Hierin besteed ik ook veel aandacht aan EHS, omdat mijn moeder hier last van heeft en ikzelf ook af en toe symptomen begin te krijgen.

Bij deze de vraag of u de onderstaande enquête voor mij zou willen invullen. Ik zal de uitkomsten gebruiken om te laten zien aan de buitenwereld wat voor invloed het gevoelig zijn voor straling/elektromagnetische velden op je leven heeft/kan hebben.

De enquête bestaat uit tien vragen en kan nog tot en met vrijdag 28 september 2018 worden ingevuld. U kunt de enquête gewoon anoniem invullen.

Via deze link komt u bij de vragenlijst.

Alvast bedankt!

Judith Zijlstra


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.