D66-politici benaderd door Stralingsbewust Regio Leiden

Op het D66-congres van 10 maart jl. zijn twee werkgroepleden van Stralingsbewust Regio Leiden in gesprek gegaan met D66-politici. Dat deden zij omdat zij zich zorgen maken over de op handen zijnde komst van het 5G-telecomnetwerk. Op het congres spraken zij alle D66-bewindslieden, fractievoorzitter Rob Jetten en een aantal prominente Tweede Kamerleden aan.

Doel van de gesprekken was tweeledig. De werkgroep Stralingsbewust Regio Leiden vindt dat de gezondheidseffecten van 5G vóór de invoering moeten worden onderzocht. Het ging de dames van Regio Leiden niet alleen om meer bewustwording bij politici, maar ook vroegen zij om na te denken over de beperking van de invoering van 5G. En om te zorgen voor exit-opties indien er veel mensen met gezondheidsklachten zijn. Om ermee te stoppen wanneer apparaten juist in de war raken van het Internet of Things. De mogelijkheid van 5G ‘s nachts uitzetten werd genoemd. Verder is het ook noodzaak om 5G te begrenzen indien dieren van slag van raken.

Per politicus werd een invalshoek gekozen die betrekking had op de dossiers van de bewindspersoon. Dus met Ingrid van Engelshoven ging het over wifi in het onderwijs, en met Wouter Koolmees bijvoorbeeld over straling op de werkvloer. Alle politici namen een informatiepakket in ontvangst. In een bijgevoegde oproep verwezen we verder nog naar de website stralingsbewust.info.

Spreek ook jouw (lokale) politici van jouw voorkeurspartij aan. Word lid van een partij, neem informatie mee en stel daarmee politici goed in staat om hun rol als volksvertegenwoordiger te pakken! Wil je meer weten over hoe je dit het beste kunt aanpakken? Mail je vragen dan naar: bezorgdeouders@yahoo.com.

Werkgroep Stralingsbewust Regio Leiden


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.