De toekomst van de toekomst – Wat doen we met 5G en wat doet het met ons

In de zomers van 2019 en 2020 vond in Amerika een belangrijke 5G-top plaats: de 5G Summit. Meer dan 40 toonaangevende specialisten uit vele vakgebieden gaven een interview over zo ongeveer elk denkbaar aspect rondom 5G.

De 18 belangrijkste interviews zijn inmiddels door een groep vrijwilligers vertaald naar het Nederlands en verzameld in dit goed leesbare boek: De Toekomst van de Toekomst; wat doen we met 5G en wat doet het met ons.

In de interviews vind je informatie over o.a. veiligheid, de toekomst, surveillance, vuile stroom, gezondheid, kinderen, China, stilgehouden documenten, nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen, alternatieven, scholen, elektrogevoeligheid, gemeentes, zelfrijdende auto’s en nog veel meer. Onder de experts zien we vele bekende namen, waaronder Dr. Devra Davis (epidemiologe en oprichter van de Environmental Health Trust), Dr. Magda Havas, Robert F. Kennedy Jr., Sharon Goldberg MD en Paul Héroux PhD.

Met grote dank aan de vrijwilligers die dit boek, en deze informatie-overdracht, mogelijk hebben gemaakt, publiceren we onderstaand een deel uit het voorwoord van het boek. We hopen dat zoveel mogelijk mensen de moeite willen nemen om zich goed te informeren over wat er gaande is, zodat we samen kunnen zorgen voor een gezondere en betere toekomst!

Uit het voorwoord

Waar gaat het over?

In de zomers van 2019 en 2020 werd in Amerika een kritische Top gehouden. Een veertigtal in hun vakgebied gerenommeerde wetenschappers, specialisten, gezondheidswerkers en opiniemakers werd geïnterviewd door de jonge presen­tator Josh del Sol, die eerder naam had gemaakt met zijn onthullende en schok­kende documentaire Take Back Your Power.

Het ogenschijnlijke thema van de Top was elektrosmog, technologie, de contouren van 5G. Maar het uiteindelijke thema bleek veeleer de toekomst van ons allemaal te zijn.

Aan bod kwam een menigte onderwerpen: veiligheid, gezondheid, uw en mijn kind, energie, betrouwbaarheid van overheden en instanties, China, dieren, aansprakelijkheid, surveillance, gadgets, alternatieven, oplossingen, satellieten, de buren, transitie, wetenschappelijke kennis, geld, bewustheid, lobbyen, de wet, gemeente en provincie, historische perspectieven, de Europese Unie, u en ik persoonlijk, en nog heel erg veel meer. Een bruisende kookpot vol met een knet­terende inhoud.

De interviews werden via beeldverbindingen gehouden en later door middel van een spraakherkenningsprogramma getranscribeerd en digitaal bijeengezet.

Als samensteller van dit boek heb ik uit die intrigerende verzameling de inter­views geselecteerd die me het meest substantieel en relevant voorkwamen. Want alleen aan woorden heb je niets: die doen geen werk, zogezegd. Samen met een heel aantal vrijwilligers ben ik de teksten gaan vertalen.

Waarom is het nodig?

In de lage landen is het in menig opzicht beter dan in andere landen. Maar niet wat de eigenlijke gezondheidstoestand van de leefomgeving betreft: kijk om u heen, lees de krant, volg het nieuws. Een van de vele factoren hierin is wat we elektrosmog zijn gaan noemen, iets wat niemand waarneemt maar altijd en overal aanwezig is. Geen schaap ontkomt.

Nederland hanteert voor de uitgezonden telecomstraling zelfs de hoogste limiet ter wereld en heeft de ambitie een digitale koploper te willen zijn. Dat wil zeggen, overheid en bedrijfsleven en Defensie zien het zo. Maar gezond verstand kent grenzen.

Wat is de huidige situatie overal, tot hoever kunnen we gaan, kun je zonder na te denken blijven toevoegen, welke prijs ligt om welke hoek te wachten? Een alge­mene bewustheid en geïnformeerdheid hieromtrent laten zeer te wensen over. De verantwoordelijke instanties betonen zich allereerst sussend of afhoudend of blijven zich verlaten op het inmiddels ruimschoots achterhaalde dogma: niets aan de hand, gaat u slapen. Wie in de boekhandel of bibliotheek gaat kijken, vindt niets tot nauwelijks iets. Ook de nieuwe buren hebben echt geen idee waar het om te doen is.

Dat is de reden voor dit boek, voor de noodzaak van dit boek. En daarom is er behalve de interviews ook zeer veel ter zake doende informatie opgenomen, waaronder veel dat u als lezer niet zo een, twee, drie gedacht zou hebben.

Dus wilt u het geheel of een deel eens bekijken en doodgewoon zien wat u vindt? Want uw mening is belangrijker dan u zelf denkt.

Boek bestellen

Je kunt via deze link (PDF-document) alvast de inhoudsopgave en het eerste interview lezen, zodat je een beeld krijgt van wat je in dit boek aantreft. Het boek bevat 386 pagina’s.

Het boek kun je via onderstaande links bestellen voor slechts € 18,96 (plus verzendkosten):
MijnBestseller.nl
Libris.nl
Succesboeken.nl
Bol.com

Dus help mee om de kennis die er al lang is te verspreiden, zodat we samen kunnen zorgen voor een gezondere en betere toekomst!

Lees/bekijk ook:

>> Boekbespreking De toekomst van de toekomst door Hugo Schooneveld
>> Artikel in de Nieuwe Revu: Op de vlucht voor 5G, wifi en bluetooth (02-02-2022)
>> Verslag van lezing Prof. Dr. Martin Pall over de impact van 5G & falende veiligheidsrichtlijnen
>> International Appeal Stop 5G on Earth and in Space (300.752 keer ondertekend)
>> Video’s over 5G – Café Weltschmerz
>> Bekijk meer boeken over straling


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.