Lezing dr. Saskia Bosman: De pijnappelklier, licht en straling

Op 24 januari 2020 komt bioloog Dr. Saskia Bosman een interactieve lezing geven in De Boerderij in Breugel over de pijnappelklier, licht en straling.

Hoe reageert de pijnappelklier op straling en licht? Hoe kun je de pijnappelklier inzetten voor je gezondheid? Deze lezing zoomt in op een heel klein maar uiterst belangrijk kliertje midden in de hersenen. De pijnappelklier is de middelaar tussen binnen en buiten en regelt ons waak-slaapritme. Zij is gevoelig voor licht en ook voor onzichtbare elektromagnetische straling, wat met elkaar samenhangt. Deze klier speelt een krachtige rol in onze gezondheid en ons bewustzijn. In deze lezing wordt het volgende besproken:

De pijnappelklier in gezondheid en genezing

  • Wat is de pijnappelklier en waar zit deze?
  • Wat doet de pijnappelklier?
  • Hoe reguleert de pijnappelklier onze bewustzijnsstaten: waken, slapen en (dag)dromen? Dit heeft vooral te maken met licht.
  • Hoe helpen we de pijnappelklier gezond te blijven?

 De pijnappelklier, straling en licht

  • Gevoeligheid van pijnappelklier voor onzichtbare elektromagnetische straling.
  • Gevoeligheid van pijnappelklier en ogen voor licht.
  • Hoe reageert de pijnappelklier op kunstlicht en beeldschermen?
  • En natuurlijk de effecten van dit alles op lichaam en geest.

De lezing is tevens ter introductie van diverse 3-daagse pijnappelklier-workshops die in de eerste helft van 2020 zullen plaatsvinden op verschillende plaatsen in Nederland.

Over Saskia Bosman

Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu. Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen milieu, lichaam en geest. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om inzicht te bieden en een ieder hiermee het stuur in handen te geven over zijn/haar eigen leven. Saskia verstaat de kunst om complexe informatie voor iedereen begrijpelijk uit te leggen. Website: www.inspiradiance.nl.

Praktische informatie

Deze lezing wordt georganiseerd door StralingsBewust Son en Breugel.

Datum: vrijdag 24 januari 2020
Tijd: van 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Entreeprijs: € 10,00 per persoon.
Locatie: De Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel (dichtbij Eindhoven)
Aanmelden: via stralingsbewustsonenbreugel@hotmail.com

Omdat er stralingsgevoelige personen aanwezig zullen zijn, wordt die avond de wifi in De Boerderij uitgezet en vragen wij om telefoons thuis of in de auto te laten.