De impact van kunstmatige straling (5G) – Lezing door Dr. Martin Pall

Op woensdag 20 november organiseert Centrum Wakker Bewustzijn van 19.30 tot 22.00 uur een interessante lezing in Alkmaar: “De impact van kunstmatige straling (5G)”.

De wereldwijde expert op dit gebied, Prof. Dr. Martin Pall, geeft in deze Engelstalige lezing feitelijke informatie over gezondheid en het nieuwe 5G-netwerk. Hij geeft onder andere antwoord op de vraag waarom dit daadwerkelijk schade aan het lichaam toebrengt en het een reeks van ernstige klachten en aandoeningen tot gevolg heeft. Dit is een unieke kans om hem persoonlijk te ontmoeten!

Feitelijke informatie over gezondheid en de risico’s van 5G

Telecommunicatiebedrijven zijn klaar om, met de steun van overheden, in de komende twee jaar wereldwijd het vijfde generatie draadloze netwerk (5G) uit te rollen. Hierdoor zullen ongekende maatschappelijke veranderingen plaats vinden. We zullen ‘slimme’ huizen hebben, ‘slimme’ bedrijven, ‘slimme’ snelwegen, ‘slimme’ steden en zelfrijdende auto’s. Vrijwel alles wat we bezitten en kopen, van koelkasten en wasmachines tot melkpakken, haarborstels en luiers, zal antennes en microchips bevatten en zal draadloos worden verbonden met internet. Iedereen op aarde zal toegang hebben tot supersnelle draadloze communicatie met een zeer korte vertraging vanaf elke plek op onze planeet, zelfs in regenwouden, midden op de oceaan en op Antarctica.

Wat niet algemeen erkend is, is dat dit ook zal resulteren in ongekende veranderingen in het milieu, op wereldschaal. De geplande dichtheid van zendmasten is moeilijk voor te stellen. Naast miljoenen nieuwe 5G basisstations op aarde en 20.000 nieuwe satellieten in de ruimte zullen rond 2020 volgens schattingen 200 miljard straling uitzendende objecten deel uitmaken van het ‘Internet der Dingen’ (Internet of Things), en een biljoen objecten een paar jaar later. Halverwege 2018 werd reeds commerciële 5G met lagere frequenties en een lagere download snelheid toegepast in Qatar, Finland en Estland. De uitrol van 5G met extreem hoge frequenties (millimeter golven) staat gepland voor eind 2018.

“5G zal resulteren in een enorme toename van onontkoombare, onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische straling”

Het bewijs dat radiofrequente (RF) straling schadelijk is voor levende wezens is overweldigend, hoewel dit op grote schaal ontkend wordt. Verzamelde klinische bewijzen van zieke en beschadigde mensen, experimenteel bewijs van schade aan DNA, cellen en organen in diverse planten en dieren, en epidemiologisch bewijs dat de meest voorkomende ziektes van de moderne tijd (kanker, hart- en vaatziekten en diabetes) voor een groot deel veroorzaakt worden door elektromagnetische vervuiling, vormt tezamen een literatuurdatabase van meer dan 10.000 peer-reviewed studies.

Over Dr. Martin Pall

De Amerikaanse Professor Martin Pall is één van de meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van elektromagnetische velden. Hij heeft hierover al vele wetenschappelijke studies gepubliceerd. Martin Pall’s informatie is onderscheidend en van tijdloos belang. Vanuit zijn bio-chemische en medische achtergrond brengt hij jarenlange wereldwijde onderzoeken en publicaties samen. Dat alleen al is buitengewoon waardevol.

Maar het meest aansprekend is zijn precieze uitleg over waarom EMF en het 5G netwerk daadwerkelijk schade aan het lichaam toebrengt en een reeks van ernstige klachten en aandoeningen tot gevolg heeft. Zijn expertise en onverminderde inspanning om de impact van EMF voor de mens en alle andere levensvormen onder de aandacht te brengen is bewonderenswaardig. We zijn vereerd dat hij naar Alkmaar komt om zijn kennis te delen.

Praktische informatie

Programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Start lezing
22.00 uur: Einde lezing
Na afloop is er voldoende tijd om na te praten.

Locatie*: Centrum Wakker Bewustzijn, Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar
Kosten: Voorverkoop € 11,00. Aan de zaal € 12,50 (inclusief consumpties).

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: https://www.wakkerbewustzijn.nl

Let op! De lezing wordt gegeven in het Engels.

* Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk dat er wordt uitgeweken naar een andere locatie op loopafstand van Centrum Wakker Bewustzijn. Als dat het geval is, ontvang je uiterlijk dinsdag 19 november een mail.


Kun je er op 20 november niet bij zijn in Alkmaar, dan kun je zijn lezing ook op andere data en locaties bijwonen. Bekijk hier het volledige overzicht van data en locaties waar de lezing is bij te wonen. En bekijk hier het interview met Dr. Martin Pall die te gast was bij Alwareness TV op 19 november 2019.


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.