Help de huisartsen en kom ook naar de manifestatie op vrijdag 1 juli in Den Haag

Oproep van SOSstraling:

Bron: HuisartsenInActie.nl

Deze week vragen de huisartsen aandacht voor de enorme druk op de huisartsenzorg. Er zijn vele acties op diverse terreinen, bijv. regelgeving, administratieve overlast, zinloos gesjouw met patiënten, consequenties volle ziekenhuizen en GGZ-zorg, etc.

Als sluitstuk van de actieweek is er a.s. vrijdagmiddag 1 juli een manifestatie op het Malieveld in Den Haag en wel van 13:30 – 16:00 uur. Naast een 5.000 huisartsen en praktijkmedewerkers zijn ook betrokken andere partijen en personen welkom. Er zijn tal van sprekers en ook minister Ernst Kuipers en andere beleidsmakers zijn aanwezig.

Dit is dus een perfecte gelegenheid de huisartsen onze steun te tonen en hen alvast 1 oplossing aan te reiken voor een snelle verbetering op vele fronten.

Ja wel, die oplossing is “straling” serieus te nemen als veroorzaker of trigger van vele gezondheidsklachten, die nu veel te veel zorgtijd en kosten met zich mee nemen, nog los van de persoonlijke patiënt-ellende. Ook de bevordering van sneller herstel bij klachten zoals Long COVID en Lyme mag daarbij niet ontbreken. Zodat onze huisarts eindelijk weer tijd krijgt voor waar het echt om gaat.

Naast onze fysieke aanwezigheid om de huisartsen te steunen, zullen wij ook brochures uitreiken en hopen tevens het woord kort te mogen voeren op het podium. Er zijn tevens een aantal “demonstratieborden” beschikbaar om onze oplossing zichtbaar te maken. Dus kom ook naar het Malieveld in Den Haag a.s. vrijdagmiddag! Wil je meedoen, meld je dan aan via info@SOSstraling.nl.

Zie voor meer informatie o.a.: https://www.huisartseninactie.nl/manifestatie/.


Waardeer je deze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat de website ook in de toekomst kan blijven bestaan.