Donaties

De missie van burgercollectief StralingsBewust.info is om een eerlijk, onafhankelijk en laagdrempelig platform ter beschikking te stellen met een breed aanbod aan informatie, zodat er in de samenleving meer bewustwording ontstaat over de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische straling.

Als je deze website waardeert en het belangrijk vindt dat wij ook in de toekomst doorgaan met ons werk, dan willen wij je vragen om ons werk te steunen via een eenmalige of herhalende donatie.

Donatieformulier

  • Je kunt onderstaand zelf kiezen of je eenmalig, maandelijks, per kwartaal of per jaar wilt doneren.
  • Alleen voor herhalende betalingen zijn de velden ‘Naam’ en ‘E-mailadres’ verplicht.
  • Via het tekstvak kun je eventueel een bericht aan ons doorgeven (niet verplicht).
  • Je kunt kiezen uit een aantal donatiebedragen of zelf een bedrag invullen. Liever zelf overmaken? Dat kan ook. Zie de informatie onder het donatieformulier.

Bedrag 

De donatie verloopt via Mollie.com, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Zelf overmaken

Je kunt het donatiebedrag ook zelf als eenmalige of periodieke overboeking overmaken op bankrekening:

NL38 TRIO 2017 7233 20
t.n.v. Platform Bewuste Media
onder vermelding van ‘Donatie Stralingsbewust’

De BIC-code is TRIONL2U (voor betalingen vanuit het buitenland).

Besteding

De donaties zullen besteed worden aan de webhosting en het onderhouden en verder ontwikkelen van de website, zodat wij iedereen ook in de toekomst van eerlijke en onafhankelijke informatie kunnen blijven voorzien. Daarnaast zal een gedeelte besteed worden aan de vergoeding van de reiskosten die we moeten maken om persoonlijk in gesprek te kunnen gaan met gemeenten, politiek en landelijke overheid.

Bedankt voor het mede mogelijk maken van ons werk en deze website!