Stralingsbewuste Agenda

Onderstaand een overzicht van diverse stralingsbewuste lezingen, bijeenkomsten en evenementen die binnenkort plaats vinden. Aanvullingen zijn welkom!

DatumTijdBetreft
T/M JAN. 2021Zie het ARCHIEF voor de evenementen van 1 januari 2020 tot en met 31 januari 2021 (met zoek-functie).
FEBRUARI
1 februari13.30-18.30Commissievergadering VWS. Agendapunt 19: 'Kabinetsreactie Gezondheidsraad advies 5G en gezondheid' wordt besproken. Help ook mee om de Technische Briefing van de Gezondheidsraad weer terug op de agenda te zetten! Lees meer.... Naschrift: de Kabinetsreactie is tot onze grote verbazing in het geheel niet besproken!
16 februari20.00Gratis webinar over 5G: Gevolgen voor gezondheid, privacy en milieu. Elze van Hamelen heeft zich al twee jaar verdiept in de materie en wil haar kennis hierover graag breder delen, zodat de maatschappelijke discussie hierover weer meer op gang komt. Aanmelden via: info@vanhamelen.eu.
18 februari20.00Gratis webinar over 5G: Gevolgen voor gezondheid, privacy en milieu. Elze van Hamelen heeft zich al twee jaar verdiept in de materie en wil haar kennis hierover graag breder delen, zodat de maatschappelijke discussie hierover weer meer op gang komt. Aanmelden via: info@vanhamelen.eu.
25 februari17.20-17.45Reportage van Omroep Gelderland over het onderwerp 'straling', waarbij diverse betrokkenen worden geïnterviewd. Dit betreft een aflevering van “In het vizier van De Jager”, waarin Inge de Jager mensen en organisaties interviewt, die “zich niet gehoord voelen door overheden of instanties, die verstrikt raken in bureaucratie of met de rug tegen de muur staan door regels die je niet begrijpt." Lees meer...
MAART
2 maartSylvia Slegers spreekt in bij commissie Sociaal Domein in Huizen n.a.v. commissiebesluit Uitrol 5G (zie punt 8 van deze link).
7 maart11.00-16.00Bundelingsdag actiegroepen, Zeist.
17 maartTweede Kamerverkiezingen. Lees ook dit bericht over welke politieke partijen moties en Kamervragen hebben ingediend in de afgelopen kabinetsperiode.
18 maart14.00-16.00Klankbordgroepbijeenkomst Kennisplatform Elektromagnetische Velden, waarbij o.a. StralingsBewust.info ook aanwezig is. Lees hier het verslag van de vorige bijeenkomst.
19 maartProtestbijeenkomst bij hoofdkwartier van SpaceX om op te roepen tot een onmiddellijke stopzetting van 5G-satellieten en -technologie op aarde en in de ruimte, tenzij bewezen is dat ze veilig zijn. Georganiseerd door Stop 5G International.
APRIL
6 aprilSylvia Slegers spreekt in bij commissie Sociaal Domein in Huizen inzake Duurzaam Antennebeleid op basis van voorzorg.

Zie voor meer informatie over het plaatsen van informatie-avonden, lezingen en andere stralingsbewuste evenementen deze pagina. Je kunt evenementen doorgeven via het contactformulier.


Waardeer je onze website?
Overweeg dan ook eens om een donatie te doen, zodat wij je ook in de toekomst van informatie en nieuws over straling kunnen blijven voorzien.